Banner Banner

Tulpen voor complimentendag

Aangemaakt op: vrijdag, 01 Maart 2024

Tulpen voor complimentendag

Door betrokken bewoners fleurt de wijk op
Elk jaar op complimentendag brengt Intermaris bosjes tulpen langs bij verschillende bewoners met een mooie tuin of schone galerij, maar ook bij bewoners die activiteiten organiseren, hun buren helpen of klusjes in de wijk of hun complex doen. Wij waarderen dit enorm en deze bewoners zijn enorm belangrijk voor ons. Ondanks het treurige weer konden we rekenen op een hoop blije gezichten van onze bewoners! Samen met coach Appie van de Waalhandjes ging Robin Oud langs bij de bewoners van de wijken Patio en Pergola. De Waalhandjes knapten daar met de bewoners en Intermaris de afgelopen jaren al veel verwaarloosde tuinen op. Nu gingen we op pad om samen langs de pareltjes te gaan.

Afbeelding
Collage complimentendag
Patio, Pergola, Prieel

In de buurt Patio/Pergola/Prieel gebeurt nu veel. Het warmtenet wordt aangelegd door HVC, we verduurzamen alle huurwoningen en voeren onderhoud uit, zodat de woningen klaar zijn voor de toekomst. Als dat klaar is, pakt de gemeente de openbare ruimte aan. Dat is een mooie kans om ook de tuinen die dat nog nodig hebben een opknapbeurt te geven. 

Wilt u helpen bij het opknappen van de tuinen of heeft u hulp nodig bij het opknappen van uw eigen tuin? Laat het ons weten! Samen met u kijken we graag wat we kunnen bereiken om alle tuinen netjes te krijgen. Zonder uw hulp lukt dit niet! 

Geef u daarom op door een mail te sturen naar kersenboogerd@intermaris.nl en vul bij het onderwerp tuinen in.