Banner Banner

Festival brengt de buurt samen in Kersenboogerd

Aangemaakt op: dinsdag, 23 April 2024

Winkelcentrum Kersenboogerd was zaterdag 20 april het decor voor de derde editie van Buurtfestival Kersenboogerd. Ondanks het regenachtige weer genoten zo'n duizend festivalgangers van live muziek, heerlijk eten en een rommelmarkt.


Alvina opende het festivalprogramma met een zang- en dansact. Gevolgd door een bruisend optreden van Theatergroep Kzing. Dansend en zingend vermaakten de kinderen het steeds groter wordende publiek. Onder het genot van een hapje, een drankje en een warm lentezonnetje was het goed toeven voor de festivalgangers.

Afbeelding
Fotocollage Buurtfestival Kersenboogerd 2024

Op het luchtkussen en bij het schminken was het ondertussen dringen geblazen. Na Kzing werd het podium klaargemaakt voor een optreden van Jerry & Friends. Het was af en toe schuilen geblazen voor de regen, maar de evergreens klonken er niet minder om. Het muzikale programma werd afgesloten door de dansbare beats van DJ Choca. Party Top Entertainment zorgde voor de muzikale omlijsting van het programma en de techniek.

Afbeelding
Jongen en meisje eten sushi tijdens Buurtfestival Kersenboogerd

Mogelijk door samenwerking

In het Wijklab aan het Aagje Dekenplein konden de festivalgangers vanaf 12.00 uur een muntje ophalen. Muntjes konden worden ingewisseld bij lokale horecaondernemers voor wat lekkers. De winnaars van de kleurplaatwedstrijd werden beloond met leuke prijsjes, aangeboden door Read Shop en Albert Heijn. Buurtfestival Kersenboogerd werd ook dit jaar mogelijk door de hulp van buurtbewoners, ondernemers van winkelcentrum Kersenboogerd, Stichting Netwerk en Intermaris. 

Afbeelding
Publiek verzamelt zich voor optreden tijdens Buurtfestival Kersenboogerd