Banner Banner

Blijf op de hoogte van het nieuws in de wijk

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen in uw wijk.
  • Afbeelding
   Wethouder Hakhoff op bezoek in Rietzanger
  • Wethouder op bezoek bij parkje Rietzanger en volkstuin

   Afgelopen zaterdag 8 oktober bracht wethouder Karin Hakhoff een bezoek aan het parkje bij de Rietzanger en de volkstuin De Boogerd. Ze ging in gesprek met inwoners en volkstuinhouders nadat er onrust was ontstaan over een studie naar mogelijke bouwgebieden in en nabij het centrumgebied van de Kersenboogerd. Tijdens de raadsvergadering van 27 september had de wethouder toegezegd met de bewoners en de volkstuinhouders in gesprek te gaan en langs te komen.
  • Afbeelding
   Start werkzaamheden KB
  • Eerste vernieuwingen centrumgebied Kersenboogerd

   Samen met de bewoners werken gemeente Hoorn en woningcorporatie Intermaris aan het centrumgebied Kersenboogerd. De eerste vernieuwingen in het centrumgebied worden zichtbaar met de start van de werkzaamheden in Betsy Perk. Dit is samen met bewoners van Betsy Perk gevierd op donderdag 25 augustus.
  • Afbeelding
   Poster Buurtfestival
  • Buurtfestival Kersenboogerd

   “Het wordt tijd voor iets leuks in de Kersenboogerd!”

   Dit is een veelgehoord geluid van bewoners uit de grootste wijk van Hoorn. Het programma Kansen voor de Kersenboogerd van de gemeente Hoorn geeft samen met het platform Voor Een Mooie Stad graag gehoor aan deze wens en biedt dan ook ruimte voor initiatieven tijdens de landelijke Burendag op zaterdag 24 september 2022.