Banner Banner

Praat mee over de plannen van de portieken en buitenkant woningen in Patio en Pergola

Aangemaakt op: maandag, 24 Oktober 2022

Intermaris nodigde de bewoners tweemaal uit. Samen met een architect gingen de bewoners aan de slag. Het resultaat ziet u in de tekeningen. Graag horen we van alle bewoners van Patio en Pergola wat zij van de ideeën vinden.

In eerdere gesprekken met bewoners en bijeenkomsten in de buurt gaven bewoners aan dat zij de portieken onveilig ervaren. Ook de buitenkant van de woningen kan beter en mooier. Daarom nodigde Intermaris de bewoners in september en oktober uit. Om mee te denken over de plannen. Samen met de architect maakten zij de eerste tekeningen. U vindt de eerste tekeningen in de PDF 'Tekeningen van eerste bijeenkomst' via de link onderaan dit bericht.

Met deze tekeningen gingen de architect en bewoners verder. Daar kwamen de verder uitgewerkte plannen uit. Deze vindt u onder de PDF-link 'Schetsen architect Patio-Pergola'. Lang niet alle bewoners kwamen naar de bijeenkomsten, daarom halen we de komende weken reacties op.

 

Geef uw reactie op de plannen

We zijn benieuwd naar uw reactie. Daarom vragen wij de bewoners van Patio en Pergola op deze website te reageren op de plannen. Wat vindt u goed aan het ontwerp? Of wat kan er beter? U kunt tot en met 4 november reageren.

Er zijn verschillende manieren om te reageren:

- Via deze online pagina: om te reageren moet u inloggen of een account aanmaken. Na het inloggen kunt u reageren via het tekstveld. 
- Per e-mail: mail uw reactie naar info@hoornkersenboogerd.nl.
- Of kom langs in het wijklab Kersenboogerd: voor openingstijden kijk op deze pagina

 

We zijn benieuwd!

Tekeningen van de eerste bijeenkomst
Schetsen architect Patio-Pergola