Banner Banner

Buurtbewoners denken mee over Groef, Stijl en Messing

Aangemaakt op: donderdag, 11 April 2024

Bewoners van Groef, Stijl en Messing spraken tijdens de inloopdagen dinsdag 9 en woensdag 10 april met gemeente en Intermaris over de (toekomstige) inrichting van hun buurt. Hoe zou hun buurt eruit kunnen komen te zien?

Afbeelding
Informatiebord inloopmiddag Groef Stijl en Messing op 9 en 10 april

Groef, Messing, Stijl is de tweede buurt waar Intermaris haar woningen klaarmaakt voor de toekomst. De woningen worden verduurzaamd en aangesloten op het warmtenet van HVC. De gemeente gaat aan de slag met de openbare ruimte, zoals bomen, parkeerplekken en fietspaden. We doen dit alles graag samen met de buurtbewoners en organiseren daarom inloopmomenten.

Beelden van inrichting buurt

Afgelopen dinsdag en woensdag werden de eerste ontwerpen gedeeld. Deze schetsen geven een indruk van hoe de buurt eruit zou kunnen komen te zien. De buurtbewoners die aanwezig waren bij het inloopmoment konden hun mening geven. De reacties van buurtbewoners worden zoveel mogelijk meegenomen in het volgende ontwerp. Bij een volgend inloopmoment worden de nieuwe ontwerpen uiteraard weer gedeeld.

Heeft u vragen of opmerkingen?

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen of opmerkingen heeft over de ontwerpen. Of meer informatie zou willen over de plannen voor uw buurt of het programma Kansen voor de Kersenboogerd. Stuur uw bericht naar kersenboogerd@hoorn.nl.