Banner Banner

Betsy Perk

Renovatie

Betsy perk

Betsy Perk is een seniorencomplex met een grote tuin. We gaan binnen én buiten aan de slag. 

De woningen zijn verduurzaamd
De woningen zijn nu klaar voor de aansluiting op het warmtenet. We brachten onder andere HR++ glas aan. 

Tijdelijke sluiting Huiskamer
Vanaf 1 februari is De Huiskamer dicht. Veel activiteiten gaan door in het wijkcentrum. Voor meer informatie over de activiteiten, klik hier

De Huiskamer voor de buurt
De ontmoetingsruimte van Betsy Perk wordt De Huiskamer voor de hele buurt. Hier kunnen bewoners en omwonenden een kopje koffie drinken of een soepje eten. Of een tijdschrift lezen aan de leestafel. Ook zijn er activiteiten als biljart of bingo. Samen met de bewoners en omwonenden maakten we een plan voor het aanpassen van de tuin en De Huiskamer. Zodat alles er weer mooi en vriendelijk uitziet. De bewoners en omwonenden kozen samen het definitieve ontwerp voor op de gevel van De Huiskamer. 

De tuin van Betsy Perk wordt ook voor de hele buurt
Samen met bewoners en omwonenden maakten we een ontwerp. Er is meer ruimte voor beleving en beweging. We plaatsen daar ook beweegtoestellen voor senioren. Er wordt nu volop gewerkt aan de tuin. 

Warmtenet
Het complex Betsy Perk sluiten we ook aan op het warmtenet. We starten hiermee in 2024. Meer over het warmtenet leest u hier

Wanneer
We verwachten in de zomer van 2023 De Huiskamer en de tuin voor de buurt feestelijk te openen. Ook in het complex zelf zijn dan de entree en de centrale hal vernieuwd.

De Huiskamer voor de buurt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Hoorn en de Provincie Noord-Holland.

Afbeelding
Impressie centrale hal
Afbeelding
Impressie entree
Afbeelding
Impressie huiskamer