Banner Banner

Koffie met Karin Wintereditie

Aangemaakt op: maandag, 18 December 2023

Afgelopen najaar sprak wethouder Karin Hakhoff meerdere keren met bewoners uit het centrumgebied van de Kersenboogerd onder het genot van koffie met een lekkere koek. Graag geeft zij hier de komende maanden een vervolg aan.

 

“In het centrumgebied van de Kersenboogerd staat een hoop te gebeuren” vertelt Karin Hakhoff. “In de eerste buurt is inmiddels gestart met de aanleg van het warmtenet. En Intermaris is daar begonnen met het verduurzamen en verfraaien van de woningen. Als dat straks klaar is, knapt de gemeente de buitenruimte op. We willen er ook voor zorgen dat het met de bewoners goed gaat. Dat kunnen de gemeente en instanties niet alleen. Daar hebben we de bewoners óók voor nodig. Daarom ga ik graag met u in gesprek. Waar loopt u tegenaan? Wat kunt u zélf voor een ander doen? En hoe kunnen wij bewoners dan aan elkaar verbinden."

 

Kom met de wethouder hierover in gesprek! Vanaf donderdag 11 januari 2024 zit zij elke tweede en vierde donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur in het Wijklab Kersenboogerd aan het Aagje Dekenplein 24. Zie voor alle data ook de agenda op deze website.

Afbeelding
Wijklab KB